inspiration.

meeting.  |   dining.   |   relaxing.   |   caring.

meeting.

Inoff är en helhetsleverantör av möbler till både små och stora konferensrum, aulor, mötesrum, föreläsnings- och hörsalar. Vårt breda produktsortiment omfattar allt ifrån konferensstolar och fåtöljer till konferens-, bar- och avlastningsbord. Vi erbjuder även praktiska tillval som exempelvis stapelskydd, kopplingsbeslag och akustikplattor för att öka möjligheterna för våra kunder.

dining.

Inoff är en helhetsleverantör av möbler till restaurang, lunchrum, personalmatsal och caféer. Vårt breda produktsortiment omfattar allt ifrån restaurangsoffor, fåtöljer, stolar, karmstolar, barstolar, café- och restaurangbord.

relaxing.

Inoff har ett komplett sortiment av möbler med inriktning på komfort, stil och funktion som är speciellt anpassade för lounger, lobbys, vilo- och pausrum. Vi erbjuder stolar, fåtöljer, soffbord och soffor i en mängd olika modeller och utföranden. Det är även möjligt att skapa en egen kombination med våra modulsoffor.

caring.

Inoff har ett komplett sortiment av både praktiska och snygga möbler till miljöer inom vård och omsorg som exempelvis äldreboende, vårdcentraler, läkarmottagningar, gruppboende och andra vårdmiljöer. Våra möbler är designade för att klara de speciella krav och utmaningar som krävs inom dessa offentliga miljöer. Vi erbjuder stolar och bord med hjul för enkel förflyttning, avtagbar klädsel på alla våra stolar, fåtöljer och soffor samt en fast urinväv som standard. Det är även möjligt att beställa stolar med extra bred sits.