Formgivareträff i samarbete med Juiceverket

Ta chansen och träffa våra formgivare samtidigt som ni njuter av färskpressad juice i spännande smaker på Stockholm Furniture & Light Fair.

För tredje året i rad finns Juiceverket på plats i vår monter under onsdag och torsdag eftermiddag för att blanda härliga och uppfriskande juicer.

Vad sägs om årets spännande smaker; Beat Goes On, Turmeric Glow, Kugelblitz Light och Trans Euro Express.

Samtidigt som du avnjuter färskpressad juice kommer våra formgivare att finnas på plats och de berättar gärna om sina tankar bakom produkterna.

 

Våra formgivare.

Nedan finner ni de formgivare inoff för tillfället samarbetar med.

Josefine Alpen

Josefine tog sin examen i möbeldesign på Carl Malmsten – furniture studies, Linköpings universitet 2012 och är verksam i Stockholm. Hon har alltid haft en fascination för det textila och hittar oftast sin inspiration i gamla hantverks- och tillverkningstekniker. Hennes värderingar om en ärlighet mot materialet, att inte låtsas att det är något det inte är eller kan göra något det inte kan, reflekteras i hennes arbete. Hon strävar i sin formgivning också efter en enkelhet med en nypa lekfullhet.

Tom Stepp

Tom Stepp bor och arbetar i Helsingör, Danmark och är utbildad byggtekniker, byggnadskonstruktör och arkitekt från Kunstakademiet i Köpenhamn. Sedan 1979 och har han drivit egen verksamhet med utveckling av nya produkter som t ex möbler för offentlig miljö, belysningsarmaturer, armbandsur och betongprodukter. Tom arbetar även med butiksinredning, utställningsdesign och bostadsmarknaden.

Daniel Enoksson

2008 utexaminerades Daniel från Beckmans designhögskola. Kort därefter grundade han Daniel Enoksson Studio med kontor i Stockholm. Daniel har alltid haft en stark tilltro till samarbetet mellan uppdragsgivaren och designstudion, med ett huvudsyfte att skapa ett mervärde för både brukaren och beställaren. Han arbetar alltid med en kreativ approach i alla sina projekt med avsikt att skapa ett varaktigt och tidlöst resultat i en föränderlig marknad.

Ola Giertz

Ola Giertz är utbildad möbeldesigner och examinerades vid Carl Malmsten Furniture Studies 2010. Han öppnade därefter upp sin studio i södra Helsingborg och idag så ligger huvudfokus på möbel- och produktdesign. Hans verk har kunnat beskådas på en rad olika platser världen över, alltifrån Paris designscen till Nordiska Museet i Stockholm. Lekfullhet och experimentlusta genomsyrar hans arbete med producenter som värderar design som ett konkurrensmedel för framgång.

Anton Björsing

Anton Björsing är utbildad inom möbelhantverk och design på Stenebyskolan och Carl Malmsten Furniture studies i Stockholm där han tog examen 2012. Alla projekt är olika och inspirationen kan komma ur det mesta, beroende på situation och projekt kan det vara väldigt varierande. Det kan vara allt från en upplevelse, komplicerad tillverkningsprocess eller ett behov. Att vara tillräckligt nyfiken och uppmärksam på saker och ting i vardagen tycker Anton ofta är inspirerande i sig.

Lars Hofsjö

Lars Hofsjö är utbildad på Nyckelviksskolan och har en master i industridesign från Konstfack. 2001 grundade Lars möbelföretaget Rumbler i Stockholm med syfte att skapa vackra och multifunktionella möbler för dagens flexibla livsstil. Lars utvecklar innovativa och okonventionella lösningar för tidlösa möbler som håller länge, för både offentlig såväl som privat miljö. Med sin bakgrund i både industriell formgivning och möbeldesign skapar han föremål med en extra dimension som ofta ger inredningen nya möjligheter.