Nya medarbetare på inoff.

inoff tittar tillbaka på 2017 som ett händelserikt år där vi såväl utvecklats som ökat såväl antal kunder som omsättning.

Vi har nu glädjen att kunna presentera tre nya medarbetare till inoff-teamet.

 


Anna Mårtensson

I början av december började Anna Mårtensson hos oss. Anna kommer överta Jessicas arbetsuppgifter på kundtjänst, order och offert under den tid hon är föräldraledig. Bortsett från erfarenhet från möbelbranschen så har Anna även kunskap inom Interior Design så fråga henne gärna om ni vill ha tips. Ni som kommer till oss på SFF 2018 kommer träffa Anna där för att prata och lära känna varandra ytterligare. Med hennes breda kompentens och sköna personlighet är vi glada av att ha henne i teamet framöver. Ni når Anna på anna.martensson@inoff.se och 0451-775361.

 

 

 


Kathy Videtorp

Under hösten har inoffs samarbete med skolvärlden och att vara praktikplats åt studenter fortsatt och i år har det gett oss förmånen att få stifta bekantskap med Kathy Videtorp. Kathy har under hösten utfört en framgångsrik praktik i rollen som ekonomiassistent och under hennes sista termin till våren 2018 är vi glada över att ha hittat ett upplägg som gör att hon parallellt inleder med en deltidstjänst hos oss. Kathy kom till Sverige 2011 från Vietnam och samtidigt som hon jobbar hårt för att utveckla sitt svenska tal så är hon en kunnig medarbetare med en härlig personlighet. Ni når Kathy på ekonomi@inoff.se och 0451-775362.

 

 

 

Den 8 januari börjar Oskar Hansson. Oskar kommer främst arbeta med utleveransplanering och fakturering. Mer info och kontaktuppgifter till Oskar kommer i början av januari.

Välkomna alla tre.