Nu lanserar vi årets nyheter 2019

2019 går under temat att förstärka mycket av det positiva från 2018! Nytillskotten i sortimentet har skett med fokus på att bredda befintliga och attraktiva modellfamiljer men vi presentera även helt nya modeller.

 

 

alma trästol och karmstol.

Formgivare: Anton Björsing

Alma är en stol som kombinerar stilfull enkelhet med väl genomtänkta egenskaper och intressant design. Den unika formgivningen av karmstolen gör Alma till en förenklande och praktisk möbel anpassad för bland annat äldreomsorgen medan Alma utan karm besitter egenskaper som attraherar en än större variation av miljöer. Alma är en föränderlig stol som har kommit för att underlätta och visa omtanke. Alma finns här för dig.

Läs mer här

 

 

flex bord.

Formgivare: inoff 

Flex är ett bord främst avsett för våra soffserier flipper, play och support. Stativet i metall, kromat eller lackat, anpassas måttmässigt utifrån serie medan bordsskivan som standard håller måttet 40 cm i diameter. Vi har valt ut ett urval standarder på utförande av bordsskivor men möjlighet till egna utföranden finns också. Flex är ett smidigt och lättmonterat bord som kan placeras på flera olika sätt. Flex ger variation och skapar möjligheter.

Läs mer här

 

 

 

 

joe soffbord.

Formgivare: Anton Björsing

Joe är en serie bestående av låg pall och soffbord, båda med stilfulla linjer och inbjudande formspråk. Dess konstruktion möjliggör maximal stapelbarhet och även i sin stapel får Joe ett intressant uttryck. Joe’s lekfulla och flexibla egenskaper gör att den är lättplacerad, både i större antal och ensam, och genom den valfrihet som pallen står för kan Joe få olika skepnader beroende på miljön eller individen. Joe är lätt att ha omkring sig. Joe är din kompis.

Läs mer här

 

 

 

knuff träben.

Formgivare: Tom Stepp

Knuff är serien vars flexibilitet och uttryck inte tycks kunna sluta att utvecklas. Serien kännetecknas nu av allt från välbekanta utföranden och god komfort till utökade funktioner, möjligheter till anpassningar och nya användningsområden. Knuff kan likställas med variationsrikedom.

Läs mer här

 

 

 

use barstol.

Formgivare: Daniel Enoksson

Use är en stol, karmstol och barstol i trä och som karaktäriseras av mångfald och valfrihet. Med utgångspunkt i enkelhet, adderat med flexibla lösningar och egenskaper, är Use en möbel för olika ändamål och offentliga rum. Use finns till för att användas.

Läs mer här

 

 

 

friend stor fåtölj, soffa och pallar.

Formgivare: Josefine Alpen

Vår fåtölj Friend har fått nya familjemedlemmar. Serien Friend består nu av flera olika modeller som kombinerar en minimalistisk designmedveten enkelhet med ett mjukt, inbjudande formspråk. Med god komfort och optimerad storlek som främsta kännetecken skapas oändliga möjligheter för denna svensktillverkade serie. Ensam eller i sällskap med andra – Friend finns där för dig.

Läs mer här