Ola Giertz – Flipper

Ola Giertz är utbildad möbeldesigner och examinerades vid Carl Malmsten Furniture Studies 2010. Han öppnade därefter upp sin studio i södra Helsingborg och idag så ligger huvudfokus på möbel- och produktdesign.

Hans verk har kunnat beskådas på en rad olika platser världen över, alltifrån Paris designscen till Nordiska Museet i Stockholm. Lekfullhet och experimentlusta genomsyrar hans arbete med producenter som värderar design som ett konkurrensmedel för framgång.

Flipper

Flipper är en svenskproducerad modulär sittmöbel med stora möjligheter att anpassas utifrån miljö och behov. Formen har hämtat sin inspiration från digitala siffor och i likhet med dessa har soffan en rad olika kombinationsmöjligheter. Det grafiska och avskalade formspråket skapar en lättplacerad möbel som bidrar till en kreativ mötesplats i olika offentliga miljöer. Med lekfullhet och kreativitet kan unika uttryck och former skapas och genom att gestalta olika geometriska konstellationer bjuder Flipper på ett flexibelt sittande oavsett rum och miljö.