Kampanj på Möbelfaktamärkta serien Ester

Ester är en fortsatt storsäljande trotjänare med de egenskaper en produkt för äldreomsorg kräver.  Urinväv, avtagbar klädsel och möjlighet till glidhjul är ett par exempel. Lägg där till utföranden på borden, med eller utan armstöd på stolen och soffan, möjlighet till såväl extra bred stol som ryggdyna sam flexibiliteten genom klarlack, vitbets eller kundbets som valbara ytbehandlingar. Serien är möbelfaktamärkt och levereras med 5 års garanti. Utan att kompromissa med marknadens kvalitet- och miljökrav står serien för enkelhet, valfrihet och prisvärdhet. Med senaste tillskottet i form av vår soffa blir serien Ester ännu mer komplett i inredningen av äldreboende.  

 

kampanj.

3 veckors leveranstid* | 5% extra rabatt | 5 års garanti

För order inkomna till oss senast 5:e december ger vi 5% extra rabatt vid order på 25 eller fler enheter. Erbjudandet gäller såväl klarlackat som kundbetsat utförande. *Leveranstiden gäller dock endast för klarlackat utförande. Från ankommet tyg sker leverans från oss inom 3 veckor och för order inkomna till oss senast 30 november garanterar vi leverans innan jul från oss, förutsatt att tyget ankommer till oss senast vecka 49.

Erbjudande kan inte kombineras med andra specialpriser, volymrabatter och liknande. 

 

Vi på inoff är övertygade om att produkter som uppfyller marknadens krav på form, funktion, flexibilitet, kvalitet och miljö fortfarande ska kunna vara prisvärda. Det är den övertygelsen som gör att inoff fortsätter sitt arbete med att Möbelfaktamärka våra produkter, utan att prisvärdheten går förlorad. Klicka här för en uppdaterad lista.

 

Ester är en typfallsprodukt inom  ramavtalet Möbler 2017

 

ester karmstol.

Ester är en trästol med karm i klarlackad björk där möjlighet finns till kundbets. Ester levereras med fast urinväv på sitsen som i sin tur träs över med en basker i tyg eller spikas över med konstläder eller läder. Möjlighet finns även till ryggdyna. Ni kan dessutom välja att få Ester levererad med glidhjul. Ester passar utmärkt inom äldreomsorgen. Vid behov kan sitsen levereras utan urinväv

Läs mer om Ester karmstol här.

 

 

ester bord.

Ester är en serie bord i massiv klarlackad björk som bl.a. gör sig bra i miljöer såsom äldreomsorg, hotell och fjällmiljö. Det finns även möjlighet till specialbets. Ester finns i rektangulär respektive runt utförande samt med en runbdad kortsida. Det runda bordet kan erhållas med iläggsskiva. 

Läs mer om Ester bord här.

 

ester soffa.

Ester är en soffa i klarlackad eller kundbetsad björk. Soffan levereras med fast urinväv på sitsen som i sin tur kläs med en avtagbar klädsel. Möjlighet finns även till ryggdyna. Ester passar utmärkt till äldreomsorgen. 

Läs mer om Ester soffa här.