Vilken är den perfekta soffan för dig?

Självklart är det behovet som styr vilken typ av soffa ni bör välja men även vilken stil och känsla ni vill ha i rummet är viktigt. Ska det vara en nätt liten soffa som endast ska användas för kortare sittningar eller ska det vara en stor rymlig soffa med hög komfort? Det finns en mängd olika soffmodeller, stilar och tyger att välja mellan så det är klokt att lägga ner lite extra tid när man ska välja soffa. Det är viktigt att man hittar den perfekta soffan för just ert ändamål och att möbeln matchar era krav och önskningar.


Vilka färger och material trendar i höst/vinter? 

”Jordiga höstfärger kombinerat med metall är superhett. 70-tals stilen är tillbaka och soffor i brunt och senapsgult är väldigt populära. Mycket struktur i tyget kommer även mer och mer.”

– Hanna Larsson, Interior Designer, inoff.


Modulsoffa. 
Många av våra soffor är byggbara och kan skräddarsys helt efter egen smak. Med en modulsoffa är det lätt att få till rätt antal sittplatser och att anpassa soffan till rummets möjligheter och få till ett eget uttryck. Nedan ser ni några alternativ på modulära soffor.   

flipper.

Flipper är en svenskproducerad modulär sittmöbel med stora möjligheter att anpassas utifrån miljö och behov. Formen har hämtat sin inspiration från digitala siffror och i likhet med dessa har soffan en rad olika kombinationsmöjligheter. Det grafiska och avskalade formspråket skapar en lättplacerad möbel som bidrar till en kreativ mötesplats i olika offentliga miljöer. Med lekfullhet och kreativitet kan unika uttryck och former skapas och genom att gestalta olika geometriska konstellationer bjuder Flipper på ett flexibelt sittande oavsett rum i miljö.

Läs mer om Flipper här.

play.

Play är resultatet av en vilja att ge marknaden en soffserie som kombinerar prisvärdhet, design och valmöjligheter. Med Play är valfriheten stor och med möjlighet till olika utföranden och former tillåts rummet avgöra utseendet. Play finns för rummet.

Läs mer om Play här.

 

support.

Support är en svenskproducerad serie modulsoffor med god komfort, hög prisvärdhet och kompromisslös konstruktion. Med möjlighet till olika sitthöjder, storlekar och former skapas friheten att placera Support i den offentliga miljön du önskar. Support står för medveten enkelhet och hög kvalitet.

Läs mer om Support här.

 

Utöver modulsoffor har vi flertalet andra soffmodeller i vårt sortiment, exempelvis Solo, Ester, Resty, Saga och Matador. Klicka här för att se hela vårt utbud av soffor.