Möblera prisvärt med våra certifierade modulsoffor

Tillsammans skapar vi ert nästa skol- eller kontorsprojekt. 

 

Det är i första hand behovet som styr vilken typ av soffa ni bör välja men även vilken stil och känsla ni vill skapa i rummet är viktigt. Ska det vara en nätt liten soffa som endast ska användas för kortare sittningar eller ska det vara en stor rymlig soffa med hög komfort? Det finns en mängd olika soffmodeller, stilar och tyger att välja mellan så det är klokt att lägga ner lite extra tid när man ska välja soffa. Det är viktigt att man hittar den perfekta soffan för just ert ändamål och att möbeln matchar era krav och önskningar.

Många av våra soffor är byggbara och kan skräddarsys helt efter egen smak. Med en modulsoffa är det lätt att få till rätt antal sittplatser och att anpassa soffan till rummets möjligheter och få till ett eget uttryck.

 

Vi på inoff är övertygade om att produkter som uppfyller marknadens krav på form, funktion, flexibilitet, kvalitet och miljö fortfarande ska kunna vara prisvärda. Det är den övertygelsen som gör att inoff fortsätter sitt arbete med att Möbelfaktamärka våra produkter, utan att prisvärdheten går förlorad.

Nedan ser ni våra Möbelfaktacertifierade modulsoffor.

 

flipper. 

Flipper är en svenskproducerad modulär sittmöbel med stora möjligheter att anpassas utifrån miljö och behov. Formen har hämtat sin inspiration från digitala siffror och i likhet med dessa har soffan en rad olika kombinationsmöjligheter. Det grafiska och avskalade formspråket skapar en lättplacerad möbel som bidrar till en kreativ mötesplats i olika offentliga miljöer. Med lekfullhet och kreativitet kan unika uttryck och former skapas och genom att gestalta olika geometriska konstellationer bjuder Flipper på ett flexibelt sittande oavsett rum i miljö. Läs mer om Flipper här.

 

support. 

Support är en svenskproducerad serie modulsoffor med god komfort, hög prisvärdhet och kompromisslös konstruktion. Med möjlighet till olika sitthöjder, storlekar och former skapas friheten att placera Support i den offentliga miljö du önskar. Support står för en medveten enkelhet och hög kvalitet. Support passar i blandade miljöer, från restauranger till lobbys och lounger. Läs mer om Support här.

 

 

play. 

Play är resultatet av en vilja att ge marknaden en soffserie som kombinerar prisvärdhet, design och valmöjligheter. Med Play är valfriheten stor och med möjlighet till olika utföranden och former tillåts rummet avgöra utseendet. Modulerna finns i olika storlekar och former och kan kombineras med hög eller låg rygg samt med eller utan armstöd. Dessutom kan man erhålla soffan med höga sidoväggar. Play har vidare ett mellanrum mellan sits och rygg vilket gör att smuts ej samlas där och städning underlättas. Play passar i blandade miljöer, från restauranger och lounger till bibliotek och lobbys. Läs mer om Play här.