Hos oss hittar ni trästolen till ert nästa projekt

& ni får fri frakt på utvalda modeller 

Trä är ett fantastiskt material med utseenden av väldigt olika karaktär. Det finns många fördelar med att inreda med möbler gjorda av trä, inte minst för träets naturliga egenskaper lätt kan skapa harmoniska och livfulla miljöer. Trä är ett naturmaterial som förändras ständigt och ådringar är en naturlig del av materialet vilket gör att varje möbel är unik.

Hos oss hittar ni flera olika trästolar i både klassiskt och modernt utförande. Och just nu får ni fri frakt på våra Möbelfaktacertifierade stolar Alma, Ester och Use vid order över 50 000 kr.

Erbjudande gäller för order inkomna till oss senast 29/11 och kan inte kombineras med andra specialpriser, volymrabatter och liknande.  

 

alma. 
Design: Anton Björsing

Alma är en stol som kombinerar stilfull enkelhet med väl genomtänkta egenskaper och intressant design. Den unika formgivningen av karmstolen gör Alma till en förenklande och praktisk möbel anpassad för bland annat äldreomsorgen medan Alma utan karm besitter egenskaper som attraherar en än större variation av miljöer. Alma är en föränderlig stol som har kommit för att underlätta och visa omtanke. Läs mer om Alma här.

 

use. 
Design: Daniel Enoksson

Use är en stol och karmstol i trä och som karaktäriseras av mångfald och valfrihet. Med utgångspunkt i enkelhet, adderat med flexibla lösningar och egenskaper, är Use en möbel för olika ändamål och offentliga rum. Stolen erbjuds i klarlackad alternativt svart- eller kundbetsad björk. Use görs med träsits eller med klädd sits som stoppas med polyeter. Akustikplatta och kopplingsbeslag är tillval som förstärker flexibiliteten hos Use. Stolen passar allt från konferensanläggningar till restauranger. Läs mer om Use här. 

 

ester. 
Design: inoff

Med alla de egenskaper som möbler till äldreomsorgen behöver så är serien Ester sedan länge en storsäljande trotjänare. Med enkelhet och prisvärdhet en hög grad av medvetenhet för miljö och kvalitet som främsta kännetecken är serien Ester redo att lyfta mot ännu högre höjder. Ester stolar levereras med fast urinväv på sitsen som i sin tur träs över med en basker i tyg eller spikas över med konstläder eller läder. Möjlighet finns även till ryggdyna. Bord och soffor är andra produkter inom serien. Ester passar bra till restauranger eller till miljöer inom äldreomsorgen. Läs mer om Ester här. 

 

Vi på inoff är övertygade om att produkter som uppfyller marknadens krav på form, funktion, flexibilitet, kvalitet och miljö fortfarande ska kunna vara prisvärda. Det är den övertygelsen som gör att inoff fortsätter sitt arbete med att Möbelfaktamärka våra produkter, utan att prisvärdheten går förlorad. Nedan ser ni våra Möbelfaktacertifierade trästolar som vi just nu har kampanj på.