ny prislista.

Vår nya bruttoprislista, giltig från 1 april 2020, finns nu tillgänglig. 

tillsammans skapar vi. 
”en bättre tillvaro i trivsamma miljöer skapar vi tillsammans”.

Ordet Tillsammans betyder mycket för oss på inoff. Det står för att vi som jobbar på inoff tillsammans ska arbeta för att ge er bästa service och den bästa upplevelsen ni kan få av vårt företag. Det står också för att vi tillsammans med er vill skapa nya, roliga, intressanta och framgångsrika projekt. För det är just så det måste gå till; det är tillsammans vi skapar projekten. Vi bidrar med service, flexibilitet, kunskap och inte minst produkter som möter, och förhoppningsvis överträffar era krav och förväntningar. Samtidigt bidrar ni med er expertis, kundkännedom, erfarenhet och inte minst kloka och medvetna val av prisvärda produkter till era projekt. I kombination med feedback tillbaka till oss och vår utveckling blir projekten därmed något vi behöver varandra för och något vi skapar tillsammans. Tillsammans skapar vi trivsamma miljöer.

produktnyheter. 
I årets prislista återfinns våra nyheter Clara (fåtölj, två- och tresitssoffa), Friend och Support med träben, hög rygg på Solo fåtölj, utökad valmöjlighet på armstödsskydd till Bizz, laminatstolen Lami 2.0, Ester bord som höj- och sänkbart samt låg barbordshöjd på Framie.

fasta nivåer för fraktavgifter. 
Vi förenklar nu fraktdebiteringen för leveranser som görs på våra fraktavtal. Ni hittar de nya villkoren på sida 76 men i korta drag kommer fraktkostnad baseras på ordervärde och kan därmed alltid räknas ut i förväg.

expresslager. 
Ytterligare en nyhet i årets prislista är införandet av expresslager. På sida 78 finner ni produkter som generellt finns för leverans inom ett par dagar.

andra nyheter. 
Vi har med årets prislista även fokuserat på att utöka möjligheterna för er, tagit bort minimiantal för valfri RAL/NCS för flera produkter, lagt in bilder för att visa våra standardbetser per produkt samt redogör för skötselråd av våra produkter.

digital och tryckt prislista.
Årets prislista kommer i huvudsak att levereras digitalt men för er som önskar tryckt version finns möjlighet till det. För att inte trycka fler än det behov som ni kunder har så kommer prislistan tryckas utifrån er efterfrågan och behov. Därför ber vi er att fylla i vårt formulär här, alternativt kontakta oss via mail.

Ladda ner vår digitala bruttoprislista här.