Tillsammans ser vi till att affärerna fortsätter.

Information med anledning av Covid-19 

vi tar vårt ansvar.
Med hänsyn till er kunder, våra samarbetspartners och våra familjer kommer vi begränsa fysiska möten den närmaste tiden. Vi vill med detta beslut försöka minska spridningen av Coronaviruset.

ställ inte in – ställ om.
Det är viktigt för oss på inoff att fortsätta, och ännu hellre intensifiera, vårt arbete med att jobba nära er kunder och ge er bästa service. Samtidigt är det viktigt att den rådande situationen på allvar och därför behövs en viss anpassning göras. Vi på inoff tar oss med spänning an denna utmaning och vår ambition är att inspirera er med vår positiva företagskultur och se till så att kommunikationen till er kunder fortsätter opåverkat. Vi väljer därför att inte ställa in våra möten, vi bara kreativt anpassar oss efter de nya förutsättningarna.

tillsammans ökar vi tillgängligheten med digitala möten.
Då det för tillfället finns en inrådan att undvika sociala kontakter rekommenderar vi vår personal, i synnerhet utesälj, att i största möjliga utsträckning tills vidare genomföra säljbesök, presentationer och andra möten digitalt via Teams eller Skype. Vi vill fortsätta vår nära dialog med er kunder samtidigt som vi bryr oss om våra medmänniskors hälsa. Via digitala kanaler och verktyg kan vi fortsätta jobba nära er kunder och tillsammans fortsätta skapa nya, roliga, intressanta och framgångsrika projekt.

vi håller er uppdaterade online.
Ni finner all vår senaste information här på vår hemsida eller via inoff inred ab på Instagram. Vi jobbar kontinuerligt med att utöka och förbättra vårt bild- och säljmaterial. Det är viktigt för oss att hela tiden öka tillgängligheten för er kunder och på inoff.se finner ni den information ni behöver. Ni har väl dessutom inte missat att flertalet av våra produkter finns för användning och nedladdning på bimobject.com? Och ännu fler är på väg!

expresslager och opåverkade leveranstider.
Vi vill även påminna er om att vi för flera produkter har möjlighet till snabb leverans. Tack vare närheten till våra fabriker och vårt flexibla arbetssätt tillsammans med dem så är vår produktion för tillfället förhållandevis opåverkad av samhällsläget och vi kan fortfarande leverera de produkter som inte lagerhålls enligt ordinarie leveranstid, dvs 3-6 veckor.