Tillsammans värnar vi om det lokala

Tillsammans värnar vi om det lokala, och närheten till er kunder. 

I Bjärnum, en ort i norra Skåne som är känd för sin långa tradition av möbeltillverkning, har familjeägda inoff sin historia. Vi har fortfarande kvar en del av verksamheten i byn och våra kopplingar till bygden är starka. Samtidigt finns vi med kontor och showroom i Skånes näst största stad Helsingborg, vår norrländska säljare utgår från vackra Göteborg och vi har showroom i huvudstaden Stockholm. Det är viktigt för oss att finnas nära er.

Tillsammans med våra fabriker, i många fall lokalt nära oss, tapetserare och snickare arbetar vi på ett flexibelt, smidigt och effektivt sätt när vi producerar våra möbler. Vår vilja och ambition är att ständigt vara lyhörd och anpassningsbar för den föränderliga omvärld vi lever i och låta det prägla vårt arbetssätt och produktframtagning.

Utöver vår produktion, som till största delen sker i Sverige, är ett nära samarbete med våra formgivare betydelsefullt för oss. Våra formgivare arbetar från olika platser i Sverige och Danmark men gemensamt är att idéframtagning och produktutveckling sker genom att vi tillsammans utbyter våra kunskaper, ofta på vårt kontor i Helsingborg samt ute på våra fabriker.