Med rätt möbler når restaurangen framgång

Inredningen är ofta lika viktig för en restaurangs framgång som maten. Första intrycket och totalupplevelsen av en restaurang eller ett café kan vara avgörande för om en kund väljer att komma tillbaka eller inte. En trevlig och inspirerande atmosfär ökar chansen att gästen återkommer.

Vi hjälper er gärna att hitta möbler i olika tyger och färgkombinationer för att skapa rätt stämning för er lokal.

Inoff är en helhetsleverantör av möbler till restaurang, lunchrum, personalmatsal och caféer. Vårt breda produktsortiment omfattar allt ifrån restaurangsoffor, fåtöljer, stolar, barstolar samt café- och restaurangbord.

 

miss.
Restaurangstolen med fokus på komfort och stil.

Miss andas enkelhet och funktionalitet. Stolen genomtänkta egenskaper gör att dess placering lämpar sig i såväl det lilla som det stora rummet. Miss har med sin konstruktion i trä en tydlig koppling till naturen och Miss blir därför självklar att vilja ha omkring sig.

Läs mer om Miss karmstol här.

 

 

framie. 
Ett lättplacerat bord med modern design. 

Förmågan att kunna förvandlas i samspel med rummet där det placeras gör Framie till en bordserie med stor valfrihet. Byggbarhet och flexibilitet kring bordsskivor och uttryck på stativet skapar oändliga möjligheter. Framie andas en strikt modern stilfullhet som är lätt att gilla.

Läs mer om Framie här.