Kaos i omvärlden? Missa inte våra tips

Just nu är läget lite osäkert, men tillsammans hjälps vi åt!

Upplever ni en högre osäkerhet kring era projekt? Har leveranstiderna blivit längre och mer osäkra? Drabbas ni av prisjusteringar på kort varsel?

Det är tufft för vår bransch generellt och vi hör från många håll om råvarubrist och att leveranstiderna börjar bli osäkra och långa. Vi på inoff är däremot säkra på att med små medel, såsom tätare dialog och nära samarbete, förståelse och kreativa lösningar, kan vi minska konsekvenserna av samhällsläget. Tillsammans kan vi fortsätta upprätthålla bästa säkerhet i projekten.

Tack vare närheten till våra fabriker, vårt flexibla och lösningsorienterade arbetssätt, investeringar i produktionskapacitet och utökat lagerutrymme är vi optimistiska till att vi fortsatt ska kunna möta de behov ni och vi har framåt. Vi finns alltid här för att ge er råd och service, så tveka inte att höra av er till oss.

vägen framåt tillsammans med er.

leveranstider.
Leveranstid kan på kort tid ändras. Vi jobbar proaktivt med att informera er om något sker, men även ni får gärna framföra och kontrollera leveranstider löpande med både slutkund och oss som leverantör. Eventuella leveransförseningar ber vi er ha förståelse för och tillsammans med oss hitta kreativa lösningar.

transportörer.
Det är högt tryck på transportbolagen vilket gör att upphämtningar kan ändras på kort varsel. Om ni har möjlighet kan det vara en idé för er att ta emot leveransen med ett par dagars marginal på ert lager.

giltighetstid på offerter.
Vi ber er observera giltighetstiden på offerter från oss. Efter att giltighetstiden har gått ut ber vi er kontrollera med oss om priserna på offert fortsatt kan gälla med ny giltighetstid.

val av tyg.
Vi upplever att leveranstiden på tyger har blivit längre. Om anvisade tyger i order har lång leveranstid kommer vi kontakta er för dialog om alternativ. Kan ni därför proaktivt ha ett eller flera alternativ på beställd produkt förberett vore det önskvärt för att spara tid.